"Дякувати Богу і генетиці": Джамала розкрила секрет гарного вигляду після третіх пологів

Читать на русском
Автор
Джамала про догляд за тілом Новина оновлена 27 червня 2024, 11:56
Джамала про догляд за тілом. Фото instagram.com/jamalajaaa

Джамала народила третього сина у травні 2024

Відома українська співачка Джамала, яка нещодавно показала, як виглядала 11 років тому, розповіла, що їй подарував чоловік на народження сина і як їй вдалося залишитися в гарній формі під час вагітності.

Співачка поділилася, що чоловік запитує в неї щодня, що подарувати, однак Джамала досі не визначилася. Про це зірка розповіла в інтерв’ю для insider.

"Минулого разу – це були коштовності, а от цього – навіть прикрасу якусь замовити не можу. Усе стало таким незначущим зараз…", — ділиться співачка.

Також Джамала розповіла, завдяки чому їй вдається гарно виглядати після вагітності. За словами співачки, вона користувалася різними кремами для тіла та обличчя і робила різні масажі. Джамала ділиться, що тримала також дієту і багато працювала під час вагітності.

"Дякувати Богу і генетиці, моя шкіра в гарному стані та майже ніколи не було розтяжок. На грудному вигодовуванні я зазвичай набираю зайві кілограми. І набрякаю і, на жаль, не можу сказати, що якось худну. Під час вагітності наносила різноманітні креми, ходила на догляд за шкірою, робила комфортні масажі і для тіла, і для обличчя", — ділиться співачка.

Нагадаємо, що у 24 травня Джамала народила третього сина. Вже за кілька днів її виписали з пологового. Зірка замилувала ніжними фото з дітьми та чоловіком, підписники в коментарях зачарувалися гарним та свіжим виглядом співачки після третіх пологів.

Раніше "Телеграф" розповідав, як змінилася за час вагітності дружин Євгенія Кота. пара чекає на первістка, у них буде дівчинка, а Наталія Татарінська ось-ось має народжувати.