"Знаю, ти зможеш змінити цей світ": Джамала зворушливо привітала сина із 4-річчям (фото)

Читать на русском
Автор
Джамала показала 4-річного сина Новина оновлена 19 червня 2024, 15:09
Джамала показала 4-річного сина. Фото instagram.com/jamalajaaa

Співачка опублікувала зворушливі кадри із сином

Українська 40-річна співачка Джамала, яка у травні 2024 року стала мамою втретє, сьогодні, 19 червня, святкує день народження свого середнього сина Селім-Герая. Хлопчику виповнилося чотири роки.

На своїй сторінці в Instagram виконавиця опублікувала кілька фотографій, на яких показала іменинника. У тексті до публікації Джамала залишила рядки зі своєї пісні під назвою "Вірю в тобі".

На першій фотографії Джамала сидить у леопардовій піжамі та обіймає свого сина Селім-Герая. Хлопчик сміється і дивиться вбік.

Джамала
Джамала із сином

На другому кадрі українська знаменитість показала себе і трьох синів, ймовірно, знімок було зроблено у пологовому будинку. Селім-Герай дивиться на молодшого брата і мило посміхається.

Співачка Джамала
Джамала привітала сина із 4-річчям

На інших фотографіях іменинник стоїть у білій футболці, поряд із батьком, мамою та братом. Джамала підписала свою публікацію так:

"Одна за одною хвилі пройдуть,

Настане і твій час

Відправитись в путь!

Знаю, ти зможеш змінити цей світ,

Лише добротою моя віра летить!"

Син Джамали
Джамала показала сина Селім-Герая

Співачка зазначила, що час летить дуже швидко, хлопчику виповнилося вже 4 роки. "Селім-Герай, мій такий ще маленький принц", — зворушливо написала Джамала.

Джамала показав середнього сина
Син Джамали Селім-Герай

"Телеграф" писав раніше, що українська артистка Джамала розчулила новим фото з крихітним сином. Співачка тримала малюка на руках та посміхалася.