Неймовірно гарно та стильно: ці зачіски задають модний тон влітку 2024 (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 27 червня 2024, 14:23

Плетіння ніколи не втрачає своєї актуальності

Підкреслити красивий образ можна за допомогою стильної зачіски, і цього сезону, як і в попередніх, трендом залишаються плетіння. Різноманітні коси, від класичних французьких до бохо-стилю, додають елегантності та грайливості будь-якому вбранню.

У матеріалі Cozyfeeds модницям підказали кілька ідей зачісок, які ідеально підійдуть для літнього сезону. Для такої зачіски не потрібно шукати приводу, дозвольте собі бути прекрасною завжди!

Модні зачіски літа 2024

Бохо-кіски

Ці зачіски характеризуються вільними, злегка розпатланими пасмами, їх можна прикрасити квітами, бусинами або стрічками, це надасть образу грайливості та романтичності. Бохо-кіски ідеально підходять для літніх прогулянок та неформальних заходів, додаючи невимушений та одночасно стильний акцент вашому образу.

Ідеї літніх зачісок

Голландська коса

Це красива та елегантна зачіска, яка може здатися складною, на перший погляд, але вона досить проста у виконанні. На відміну від класичної французької коси, де пасма переплітаються поверх центрального пасма, в голландській косі пасма перекладаються під центральне пасмо, створюючи ефект "вивернутої" коси.

Як зробити голландську косу

Коса-водоспад

Це одна з найромантичніших і найвишуканіших зачісок. Вона створює враження плавно спадаючих пасм, що надає образу легкість і жіночність. Попри складний зовнішній вигляд, техніка плетіння цієї коси досить проста.

Які зачіски зробити влітку

Пучок із косою

Це відмінне рішення для тих, хто хоче додати оригінальність та елегантність у свою зачіску. Вона підходить для будь-якого випадку та дозволяє експериментувати з різними стилями та техніками плетіння, створюючи унікальні та красиві образи.

Літні зачіски 2024

"Телеграф" писав раніше, які літні зачіски виглядають стильно, а робляться легко. Ви точно оберете для себе ідеальний варіант.