Неймовірно гарно та стильно: ці зачіски задають модний тон влітку 2024 (фото)

Читать на русском
Автор
Модні зачіски на літо 2024 Новина оновлена 27 червня 2024, 14:23
Модні зачіски на літо 2024. Фото pinterest.com

Плетіння ніколи не втрачає своєї актуальності

Підкреслити красивий образ можна за допомогою стильної зачіски, і цього сезону, як і в попередніх, трендом залишаються плетіння. Різноманітні коси, від класичних французьких до бохо-стилю, додають елегантності та грайливості будь-якому вбранню.

У матеріалі Cozyfeeds модницям підказали кілька ідей зачісок, які ідеально підійдуть для літнього сезону. Для такої зачіски не потрібно шукати приводу, дозвольте собі бути прекрасною завжди!

Модні зачіски літа 2024

Бохо-кіски

Ці зачіски характеризуються вільними, злегка розпатланими пасмами, їх можна прикрасити квітами, бусинами або стрічками, це надасть образу грайливості та романтичності. Бохо-кіски ідеально підходять для літніх прогулянок та неформальних заходів, додаючи невимушений та одночасно стильний акцент вашому образу.

Бохо-кіска
Ідеї літніх зачісок

Голландська коса

Це красива та елегантна зачіска, яка може здатися складною, на перший погляд, але вона досить проста у виконанні. На відміну від класичної французької коси, де пасма переплітаються поверх центрального пасма, в голландській косі пасма перекладаються під центральне пасмо, створюючи ефект "вивернутої" коси.

Голландська коса
Як зробити голландську косу

Коса-водоспад

Це одна з найромантичніших і найвишуканіших зачісок. Вона створює враження плавно спадаючих пасм, що надає образу легкість і жіночність. Попри складний зовнішній вигляд, техніка плетіння цієї коси досить проста.

Коса-водоспад
Які зачіски зробити влітку

Пучок із косою

Це відмінне рішення для тих, хто хоче додати оригінальність та елегантність у свою зачіску. Вона підходить для будь-якого випадку та дозволяє експериментувати з різними стилями та техніками плетіння, створюючи унікальні та красиві образи.

Пучок із косою
Літні зачіски 2024

"Телеграф" писав раніше, які літні зачіски виглядають стильно, а робляться легко. Ви точно оберете для себе ідеальний варіант.