Зроблять ваш образ грайливим: ідеї стильних літніх зачісок з кучерями (фото)

Читать на русском
Автор
Зачіски з кучерями на різну довжину волосся Новина оновлена 26 червня 2024, 09:58
Зачіски з кучерями на різну довжину волосся. Фото pinterest.com

Такі зачіски можуть бути універсальними та адаптованими до будь-якого випадку

Цього літа, щоб виглядати стильно, варто приділити більше уваги зачісці. Додати образу грайливості та жіночності допоможуть укладання з кучерями. Локони додадуть вашому вбранню свіжість і неповторну чарівність.

У матеріалі Cozyfeeds поділилися ідеями літніх зачісок, які завоюють захоплення оточуючих. Будьте завжди на стилі.

Зачіски з кучерями на різну довжину волосся

Низький пучок із завитими пасмами біля обличчя

Витончений та романтичний варіант зачіски для літнього сезону. Волосся збирається в низький пучок на потилиці, залишаючи кілька пасм вільними для завивки та обрамлення обличчя. Ці локони додають м’якість та жіночність, створюючи приємний силует.

Ідеї літніх зачісок
Зачіски на літо 2024

Локони, покладені набік

Романтична та елегантна зачіска з кучерями, зібраними на один бік. Її можна зробити шляхом завивки волосся та подальшого легкого розчісування для створення м’якого, об’ємного ефекту.

Ідеї зачісок з локонами
Зачіски з локонами

Об’ємний високий хвіст

Стильна зачіска, яка додає об’єму класичному хвосту. Цей образ досягається внаслідок зачісування коренів і укладання волосся високо на маківці, створюючи піднятий ефект. Такий варіант зачіски підходить як для повсякденного, так офіційного стилю.

Об’ємний високий хвіст
Зачіски з кучерями на довге волосся

Класична пляжна хвиля

Це невимушена зачіска, яка імітує природні хвилі, що утворилися після дня на пляжі. Цей образ досягається за допомогою плойки або спрею з морською сіллю, створюючи вільні текстуровані хвилі, які додають об’єм та легку недбалість.

Ідеї зачісок 2024
Пляжна зачіска

Кучерявий боб

Динамічна та приваблива зачіска, яка додає стрижці боб невеликого об’єму та романтичності. Цей стиль є короткими кучерявими пасмами, які обрамляють обличчя, створюючи грайливий і сучасний look.

Кучерявий боб
Зачіски з кучерями на коротке волосся

Раніше "Телеграф" розповідав, які літні зачіски виглядають стильно, а робляться легко. Ви точно оберете для себе ідеальну.