Топ-5 літніх зачісок, що виглядають стильно, а робляться легко (фото)

Читать на русском
Автор
Цікаві ідеї зачісок на літо Новина оновлена 28 травня 2024, 08:53
Цікаві ідеї зачісок на літо. Фото Pinterest

З такими зачісками ви виглядатимете свіжо і по-літньому легко

Багато модниць до літа освіжають образ стрижкою, а деякі взагалі відрізають довжину, щоб не було спекотно. Є кілька цікавих варіантів зачісок на літо, з якими вам буде комфортно і не так спекотно. "Телеграф" вже розповідав, яку стрижку зробити на літо, щоб не було жарко, а сьогодні ділиться варіантами зачісок на літо.

Деякі з цих зачісок модницям, швидше за все, вже знайомі, а деякі можуть здивувати, пише obozrevatel.com. У будь-якому випадку, можна спробувати їх зробити та вибрати собі щось до душі.

Коса

Зачісок з косами та плетінням є багато, але можна спробувати носити влітку просту елегантну косу. Така зачіска проста у виконанні і добре тримає волосся. А можна експериментувати з варіаціями плетіння, створюючи цікаві зачіски.

зачіска з косою
Фото: Pinterest

Верхній вузол

Якщо хочете прибрати волосся з обличчя, але при цьому не збирати повністю — зробіть верхній вузол-пучок. Розчешіть волосся, потім відокремте верхню частину пасм і зробіть пучок на маківці. Решту (нижню) частину пасм розпустіть і укладіть.

зачіски на літо
Фото: Pinterest

Хвіст

Хвіст – класична та найпростіша зачіска для волосся будь-якої довжини. Однак, можна стилізувати його, перетворивши на елегантну зачіску. Поекспериментуйте з висотою зав’язки, а також гумками, шпильками та іншим декором для волосся. І тоді у вас вийде стильний хвіст.

зачіски з хвостом
Фото: Pinterest

Пляжні кучері

Легкі та повітряні кучері точно підійдуть для літа, вони виглядають дуже мило і додають образам романтичності. Накрутіть волосся на бігуді, або ж заплетіть на ніч у дрібні кіски, попередньо зволоживши пасма. І ви отримаєте стильну зачіску з пляжними кучерями.

кучеряве волосся, зачіски
Фото: Pinterest

Зачіска з пов’язкою на голові

Стильна зачіска з пов’язкою на голові зробить образ особливо елегантним, при цьому пасма не будуть падати на обличчя. Попередньо потрібно трохи завити і укласти волосся, а потім вдягнути пов’язку. Вибирайте красиві декоровані пов’язки, уникайте синтетичних і пластикових — вони паритимуть голову.

Зачіска з пов’язкою
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав про просту зачіску з "крабиком", яку легко повторити вдома. Вона зробить волосся візуально об’ємнішим.