Вам більше не доведеться ламати голову над вечерею: рецепт нереально соковитих котлет із секретом

Читать на русском
Автор
552
Соковиті курячі котлети з кабачками
Соковиті курячі котлети з кабачками. Фото prostoway

Гора смакоти з простих інгредієнтів

Ароматні, ніжні котлетки часто готують до сімейної вечері. Однак що робити, якщо звичайні биточки вже набридли?

Разом із "Главредом" пропонуємо додати під час приготування котлет… кабачок. Цей несподіваний інгредієнт зробить биточки соковитішими. З цим рецептом ви більше не думатимете, що приготувати на вечерю — всі проситимуть лише ці котлетки.

Як приготувати котлети з кабачком

Інгредієнти:

  • куряче філе — 1 шт.;
  • кабачок — 1/2 шт.;
  • помідор — 1 шт.;
  • куряче яйце — 1 шт.;
  • борошно — 2 — 3 ст. л.;
  • сир твердий — 80 г;
  • сіль, перець, копчена паприка — до свого смаку;
  • кріп.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе миємо та нарізаємо невеликими кубиками. Твердий сир натираємо на дрібній тертці.
  2. Помідор миємо, за бажанням, знімаємо шкірку, нарізаємо маленькими кубиками. Кабачок миємо, натираємо на тертці й віджимаємо з нього зайву рідину.
  3. Змішуємо підготовлені інгредієнти. Додаємо борошно, яйце, спеції та подрібнений кріп. Все ретельно перемішуємо та формуємо котлети.
  4. Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо котлети та обсмажуємо їх на середньому вогні з обох боків до золотистої скоринки.

Подаємо котлети з картопляним пюре. Вечеря вийде фантастичною.