"Для Леді Гаги і не тільки": Нікітюк похвалилася вбраннями, створеними стилістами шоу "Хто зверху" (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 26 червня 2024, 14:51

Артистка зазначила, що дівчата шили їй костюми під шум генератора

Українська телеведуча Леся Нікітюк, яка нещодавно захопила мережу кадрами у білизні, похвалилася костюмами, створеними стилістами шоу "Хто зверху". Артистка зазначила, що швачки працювали не лише над її численними образами, а й підготували вбрання для самої Леді Гаги.

Про це знаменитість розповіла на своїй сторінці в Instagram. Леся також показала своїй багатомільйонній аудиторії гарне вбрання, зазначивши, що якість пошиття на найвищому рівні.

Леся Нікітюк показала гарні образи

Телеведуча зазначила, що Україна є найкращою у всіх сферах, зокрема у створенні образів для артистів, які виступають на телебаченні. Попри складні умови, пов’язані з відключенням електрики, швачки строчили їй вбрання під шум генератора.

Леся Нікітюк в сексуальній сукні

Леся наголосила, що дівчатам вдалося пошити 18 костюмів для ведучої та 356 для конкурсів на шоу "Хто зверху", а ще один костюм для самої Леді Гаги. Як відомо, американська зірка з’явилася на своєму концерті у Лас-Вегасі у рожевій сукні з пір’ям від українського бренду. На його пошиття знадобилося чотири дні.

Леся Нікітюк розповіла про образи для програми "Хто зверху"

Вбрання знаменитості дійсно виглядають дуже стильно, жіночно та елегантно. Леся Нікітюк продемонструвала кілька образів, які добре підкреслювали її струнку фігуру. При цьому якість пошиття залишається на найвищому рівні, бо українське.

Леся Нікітюк продемонструвала гарний look

"Телеграф" писав раніше, що українська артистка Леся Нікітюк розкрила "секретну" інформацію про водія своєї "Ле маршрутки". Стало відомо, хто він і чим займається.