Леді Гага з’явилася в ексклюзивній сукні від українського бренду (фото)

Читать на русском
Автор
1041
Леді Гага "запалила" на концерті у сукні від українського бренду Новина оновлена 22 червня 2024, 17:36
Леді Гага "запалила" на концерті у сукні від українського бренду. Фото Getty Images

Цю сукню спеціально для співачки створювали чотири дні

Популярна американська співачка Леді Гага, яка нещодавно прокоментувала чутки про свою вагітність, провела концерт у Лас-Вегасі. Під час виступу артистка вийшла в ексклюзивній сукні від українського бренду SANTA.

Про це повідомили на Instagram-сторінці бренду. Виявилося, що вбрання створювали спеціально для американської знаменитості, на його пошиття знадобилося чотири дні.

Сукня бренду SANTA
Сукня для Леді Гагі

38-річна співачка Леді Гага обрала цей look для виконання композиції "La Vie En Rose". Це була атласна сукня ніжно-рожевого кольору в стилі каптана, яку прикрашали пір’я.

Леді Гага
Леді Гага у сукні від українського бренду

Свій образ артистка доповнила головним убором із чорним пір’ям, колготками в сіточку та туфлями на підборах. Також на ній сяяло кольє від Swarovski.

Леді Гага
Леді Гага на концерті у Лас-Вегасі

Зазначимо, що Леді Гага любить дивувати публіку своїми незвичайними та епатажними вбраннями. Але цей look знаменитості вийшов дуже стильним та гармонійним.

"Телеграф" повідомляв раніше, що багато світових знаменитостей мають у своєму гардеробі речі від українських дизайнерів. Нещодавно зірка серіалу "Бріджертони" Нікола Кохлан вийшла у світ у капелюсі від українського дизайнера Ruslan Baginskiy.