"Ловіть нюдса": Леся Нікітюк знялася в мереживній спідній білизні (фото)

Читать на русском
Автор
1289
Леся Нікітюк показала фігуру у білизні Новина оновлена 14 червня 2024, 15:21
Леся Нікітюк показала фігуру у білизні. Фото https://www.instagram.com/lesia_nikituk/

Телеведуча засвітила гарний мереживний комплект спідньої білизни

Популярна 36-річна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка зізналася, що зареєструвалася на сайті знайомств Tinder, захопила пікантними знімками. Артистка показала фігуру у спідній білизні.

Кадрами телеведуча поділилася з підписниками в Insta-stories. Леся зробила колаж із двох фотографій, на яких показала мереживний комплект білизни.

На першому знімку українська зірка позує навпроти дзеркала на повний зріст. Обличчя Леся засвітила камерою, але похвалилася своєю стрункою фігурою, підкресливши її мереживним комплектом білого кольору від італійського бренду Intimissimi, який складався зі стрінгів та бюст’є на лямках.

На другому кадрі телеведуча сидить на стільці у білій комбінації. Нікітюк показала лише шматочок свого вбрання, а також продемонструвала ніжно-рожевий манікюр. Знаменитість залишила на колажі напис: "Ловіть нюдса".

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк у білизні

Зазначимо, що українська телеведуча Леся Нікітюк давно має струнку та підтягнуту фігуру. Артистка неодноразово розповідала про те, чи підтримує себе у формі за допомогою спорту. Колись вона професійно займалася плаванням, зараз — шанувальниця аеробіки та силових тренувань.

"Телеграф" писав раніше, що популярна співачка MamaRika блиснула фігурою в купальнику. Виконавиця розповіла про любов до себе та зізналася, з якими проблемами їй довелося зіткнутися.