"Ви теж це бачите?": Леся Нікітюк показала незвичайну живність, яку виявила на своїй терасі (фото)

Читать на русском
Автор
Леся Нікітюк здивувала знахідкою на терасі своєї квартири Новина оновлена 18 червня 2024, 10:58
Леся Нікітюк здивувала знахідкою на терасі своєї квартири. Фото https://www.instagram.com/lesia_nikituk/

Телеведуча здивувала кадрами зі своєї тераси, де вирощує квіти і навіть помідори

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка нещодавно знялася у мереживній білизні, не перестає дивувати своїх шанувальників. На цей раз зірка поділилася незвичайною знахідкою, яку виявила на своїй терасі.

У своїх instagram-сторіс Леся Нікітюк опублікувала кадри, зняті на терасі, де вона вирощує різні рослини, серед яких помідори та лаванда. Так, у кущах квітучої лаванди телеведуча несподівано помітила істоту, яка дуже нагадує екзотичну пташку колібрі.

"Світ мене не перестає дивувати. Ви теж це бачите? Українська колібрі у мене на терасі", — написала у сторіс шокована знахідкою Леся Нікітюк.

Леся Нікітюк

Щоправда, як з’ясувалося пізніше, живність на терасі, яка уподобала квіти лаванди, зовсім не екзотична колібрі, а язикан звичайний. Це метелик із сімейства бражників, який дуже схожий на колібрі та харчується нектаром квітів, буквально "зависаючи" над ними.

Нікітюк

"Я навіть не знала, що у нас такі є. Якщо ви чули крики — то то я. Людина, яка вперше побачила це чудо", — поділилася емоціями телеведуча.

Леся Нікітюк телеведуча

Раніше "Телеграф" розповідав, що син Софії Ротару несподівано показав, як виглядає його батько. Як виявилось, вони схожі, як дві краплі води.