Нікітюк розкрила "секретну" інформацію про водія своєї "Ле маршрутки": хто він і чим займається (фото)

Читать на русском
Автор
1228
Леся Нікітюк розповіла, де працює її "водій" Богдан Богданович Новина оновлена 26 червня 2024, 11:32
Леся Нікітюк розповіла, де працює її "водій" Богдан Богданович. Фото https://www.instagram.com/lemarshrutka/

Телезірка розкрила несподівані подробиці про свого колегу

Новий канал завершив зйомки 13-го сезону шоу "Хто зверху", ведучою якого є Леся Нікітюк. Як виявилось, до роботи над проектом приєднався і Ігор Новічук, якого глядачі знають, як водія "Ле маршрутки" в однойменному тревел-шоу.

Як відомо, телеведуча Леся Нікітюк ще до війни запустила своє тревел-шоу, в якому на маршрутці їздила Україною та показувала цікаві місця, спілкувалася з людьми. Її незмінним супутником та водієм тієї самої "Ле маршрутки" був Богдан Богданович, якого в житті звуть Ігор Новічук.

Як виявилось, чоловік не просто водій, а співробітник Нового каналу, який разом із колегами працював над зйомками 13-го сезону шоу "Хто зверху". За словами Лесі Нікітюк, Ігор Новічук є редактором цього шоу, і вони разом із ним працювали над сценарієм та підводками.

"Ми з моїм другом Ігорем Новічуком, якого ви всі знаєте як Богдана Богдановича, працюємо над сценарієм. Він редактор цього шоу, раптом ви не знали. Разом вигадуємо підводки до кожної програми, до кожного учасника, знаходимо прикольні штуки та жарти, відштовхуючись від того або іншого гравця", — розкрила подробиці Леся Нікітюк.

До речі, Ігор Новічук брав участь в одному з випусків "Хто зверху" як запрошений гість. Це було вже в нових повоєнних сезонах з новим ведучим Богданом Шелудяком.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Леся Нікітюк показала незвичну живність, яку виявила на своїй терасі. Такого зірка раніше ніколи не бачила.