Для такої намазки та вилка не знадобиться: просто намажте її на хліб

Читать на русском
Автор
Паста з крабових паличок, яєць та майонезу
Паста з крабових паличок, яєць та майонезу. Фото shuba.life

Всього 20 хвилин — і ви вже їсте

Крабові палички — це чудовий інгредієнт для різноманітних салатів. Однак сьогодні ми забудемо про них та приготуємо з цього продукту фантастичну закуску.

Рецепт Shuba нескладний, адже вам знадобляться прості та бюджетні продукти – самі крабові палички, яйця, спеції та часник. Та й приготуйте таку закуску всього за 20 хвилин. До речі, вилку до столу можна не подавати – можна просто намазати пасту на тост, крекер чи хліб та насолоджуватися.

Як приготувати пасту з крабових паличок

Інгредієнти на 4 порції:

  • крабові палички — 200 г;
  • курячі яйця — 4 шт.;
  • майонез 72% — 100 г;
  • часник, зубчики — 2 шт.;
  • сіль, перець чорний мелений, зелень — на смак.

Спосіб приготування:

  1. Яйця варимо круто протягом 10 хвилин. Даємо їм охолонути, чистимо і розрізаємо на 4 частини.
  2. Крабові палички розморожуємо, чистимо і розрізаємо навпіл.
  3. Зелень миємо, сушимо та подрібнюємо. Очищений часник пропускаємо через прес.
  4. У чашу блендера відправляємо підготовлені крабові палички, часник, яйця, майонез та зелень. Пасу ретельно збиваємо до однорідного стану, солимо, перчимо і перемішуємо.

Готову пасту викладаємо у піалу. Подаємо з домашнім лавашем.