Для такої намазки та вилка не знадобиться: просто намажте її на хліб
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Паста з крабових паличок, яєць та майонезу](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/4/ad/194976e0-d7186d1d3593d63957ed2233d4963ad4.jpg?v=0358_1)
Всього 20 хвилин — і ви вже їсте
Крабові палички — це чудовий інгредієнт для різноманітних салатів. Однак сьогодні ми забудемо про них та приготуємо з цього продукту фантастичну закуску.
Рецепт Shuba нескладний, адже вам знадобляться прості та бюджетні продукти – самі крабові палички, яйця, спеції та часник. Та й приготуйте таку закуску всього за 20 хвилин. До речі, вилку до столу можна не подавати – можна просто намазати пасту на тост, крекер чи хліб та насолоджуватися.
Як приготувати пасту з крабових паличок
Інгредієнти на 4 порції:
- крабові палички — 200 г;
- курячі яйця — 4 шт.;
- майонез 72% — 100 г;
- часник, зубчики — 2 шт.;
- сіль, перець чорний мелений, зелень — на смак.
Спосіб приготування:
- Яйця варимо круто протягом 10 хвилин. Даємо їм охолонути, чистимо і розрізаємо на 4 частини.
- Крабові палички розморожуємо, чистимо і розрізаємо навпіл.
- Зелень миємо, сушимо та подрібнюємо. Очищений часник пропускаємо через прес.
- У чашу блендера відправляємо підготовлені крабові палички, часник, яйця, майонез та зелень. Пасу ретельно збиваємо до однорідного стану, солимо, перчимо і перемішуємо.
Готову пасту викладаємо у піалу. Подаємо з домашнім лавашем.