"Богиня": Тарабарова показала, як носити найтрендовішу сукню літа 2024 (фото)

Читать на русском
Автор
Світлана Тарабарова у модній білій сукні Новина оновлена 29 червня 2024, 09:14
Світлана Тарабарова у модній білій сукні. Фото instagram.com/tarabarova

Зірка продемонструвала чарівний аутфіт у білій сукні з квіткою

Відома українська виконавиця Світлана Тарабарова поділилася з шанувальниками легким модним образом. 33-річна зірка продемонструвала, як можна стильно носити один із найголовніших трендів цього літа — актуальну білу сукню.

Співачка, яка 21 червня привітала збірну України з перемогою на Євро-2024, виклала на своїй сторінці в Інстаграмі світлини, на яких Тарабарова позує у неймовірно чарівному вбранні, прикрашене квіткою.

Трендова цього літа біла сукня підкреслила струнку фігуру Світлани та подарувала їй казковий вигляд. Таке світле і ніжне вбрання має обов’язково бути у гардеробі кожної модниці.

"Ми не можемо контролювати все, що з нами відбувається. Ми можемо контролювати лише те, як ми реагуємо на це. У нашій реакції — наша сила. Всім тепла!", — поділилася мудрістю вітчизняна артистка у дописі до кадрів.

світлана тарабарова біля будинку
світлана тарабарова у сукні

"Богиня", "Красива до блаженства в тілі", "Яка ви прекрасна", "Фантастика", "Неймовірна", — пишуть у коментарях віддані фани зірки.

світлана тарабарова у білій сукні

Нагадаємо, що у травні Світлана Тарабарова повідомила про смерть тата. Чоловік помер на 72 році життя. За словами української виконавиці, саме батько став для неї прикладом, як треба сміливо йти до своїх цілей.