Хейлі Бібер в короткій сукні "зловили" папараці на побаченні із Джастіном Бібером у Нью-Йорку (фото)

Читать на русском
Автор
828
Хейлі і Джастін Бібер
Хейлі і Джастін Бібер. Фото Getty Images

Зірки, як завжди, виглядали стильно

Американську модель Хейлі Бібер разом із чоловіком, співаком Джастіном Бібером, які нещодавно відпочивали у Японії, сходили на побачення у Нью-Йорку, де їх "зловили" папараці.

27-річну Хейлі Бібер сфотографували, погладжуючи свій вагітний животик. Модель вкотре продемонструвала ідеальний стиль. Про це повідомили на tribune.

Так, для побачення з коханим Хейлі Бібер обрала атласну сукню кольору слонової кістки із високим комірцем. Асиметричне вбрання виглядало відверто і стримано водночас. Сукня оголила стрункі ноги зірки. Доповнила свій образ модель сонцезахисними окулярами, золотими сережками і чорною лакованою сумочкою.

Хейлі Бібер і Джастін Бібер
Фото: Getty Images
Хейлі Бібер і Джастін Бібер
Фото: Getty Images

Джастін Бібер обрав білу майку, яка зараз у тренді, безрукавку синього кольору, шорти вільного крою і взуття від Drew. Свій вечірній лук співак доповнив сонцезахисними окулярами і кепкою.

Хейлі і Джастін Бібер
Фото: Getty Images

Нагадаємо, що Хейлі і Джастін Бібер одружилися у 2018 році. У травні 2024 року модель повідомила про першу вагітність, опублікувавши ніжні фото з коханим.

Раніше "Телеграф" розповідав, що дочка Міка Джаггера вперше стане мамою. Стать майбутнього малюка Джорджія Мей розкривати не стала.