Дружина хореографа Жені Кота вагітна: як вона змінилася за дев’ять місяців і як виглядає перед пологами (фото)

Читать на русском
Автор
581
Женя Кот та його дружина Наталія Татарінцева чекають на дитину Новина оновлена 19 червня 2024, 18:39
Женя Кот та його дружина Наталія Татарінцева чекають на дитину. Фото https://www.instagram.com/kot_jenya/

Наталія Татарінцева показала трансформацію свого тіла під час вагітності

Дружина відомого українського хореографа та переможця "Танців із зірками" Жені Кота Наталія Татарінцева поділилася, як змінилося її тіло за останні місяці. Як відомо, пара чекає на первістка, у них буде дівчинка, а Наталія ось-ось має народжувати.

У своєму Instagram семиразова чемпіонка України, Європи та світу з гімнастики, чотириразова чемпіонка світу з пол-денсу Наталія Татарінцева ділиться з шанувальниками відео своїх тренувань, а також подробицями, як протікає її вагітність. Нещодавно дружина Євгена Кота поділилася у соцмережі колежем, на якому показала, як трансформувалося її тіло з 19 по 38 тиждень вагітності. На знімках чітко видно, як за цей час виріс її живіт. При цьому дівчина не перестає тренуватись, щоб тримати своє тіло в тонусі.

У підписі до публікації Наталія Татарінцева поділилася своїми емоціями під час виношування довгоочікуваної дитини:

"Вже не легко носити нашу дівчинку і постійно хочеться присісти або полежати. Але я все одно кайфую від цього стану — 100% ЖІНОЧНОСТІ. Адже в житті я проходила набагато важчі стани і фізично і емоційно, ніж зараз, ще й коли я на підйомі своєї гормональної активності ".

Зазначимо, що, судячи з фото та відео на сторінках Жені Кота та його дружини, пара повним ходом готується до появи вдома дитини. Вони закуповують усі необхідні товари та техніку, щоб доглядати малюка.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Джамала влаштувала першу фотосесію для новонародженого сина. На зйомку співачка взяла також молодших синів.