Джастін Бібер показав романтичний відпочинок у Японії з вагітною дружиною (фото)

Читать на русском
Автор
Джастін і Хейлі Бібер на відпочинку в Японії Новина оновлена 24 травня 2024, 13:53
Джастін і Хейлі Бібер на відпочинку в Японії. Фото www.instagram.com/justinbieber

Пара демонструє стильне вбрання, насолоджуючись відпусткою за кордоном

На початку травня стало відомо, що 30-річний канадський співак Джастін Бібер та його 27-річна дружина Хайлі вперше стануть батьками. Зіркова пара довго чекала на цей момент і зараз насолоджується відпочинком у японському місті Кіото, готуючи себе до нової ролі.

На своїй сторінці в Instagram Джастін Бібер опублікував нові фотографії, показавши шанувальникам, як минають дні за кордоном. А також показав кохану з вагітним животом.

На першому кадрі Хейлі Бібер позує у джинсах, чорній прозорій кофті та чорному топі, зверху надівши шкіряний жакет. Свій образ модель доповнила сонцезахисними окулярами та підвіскою у формі літери "B". На фото вона тримає руку на животі, підкресливши, що він уже помітно округлився.

Хейлі Бібер
Хейлі Бібер з вагітним животом

На іншому кадрі зіркове сімейство позує на тлі 13-метрової скульптури "Flower Parent and Child", яка стоїть на великій валізі в стилі Louis Vuitton. Вона відображає історичну співпрацю між творцем скульптури, художником Такасі Муракамі та розкішним будинком моди.

Хейлі та Джастін Бібер
Хейлі та Джастін Бібер на відпочинку в Японії

Хейлі для прогулянки обрала широкі чорні штани з великими кишенями, білий топ та куртку оверсайз. Поруч з нею на одному коліні сидить Джастін Бібер у чорних джинсах, худій та теплій білій безрукавці, сховавши своє обличчя під кепкою.

"Телеграф" писав раніше, що українська телеведуча Іванна Онуфрійчук влаштувала гендер-паті. Стало відомо, хто народиться у знаменитості.