Стрижка з "омолоджуючим" ефектом: як підрізати волосся, щоб почуватися впевнено (фото)

Читать на русском
Автор
509
Освіжити образ можна за допомогою стрижки Новина оновлена 24 червня 2024, 10:48
Освіжити образ можна за допомогою стрижки. Фото Pinterest

Ці стрижки здатні візуально омолодити жінку

Є три найпопулярніші стрижки, які цього літа на піку трендів. Вони підійдуть як молодим дівчатам, так і жінкам, які хочуть візуально помолодшати. "Телеграф" вже розповідав, який манікюр зробити у відпустку, а сьогодні ділиться, як виглядають трендові стрижки з "омолоджуючим" ефектом.

Як виявилося, ці три популярні стрижки не тільки роблять жінку візуально молодшою, а й додають об'єму волоссю і дуже прості у догляді та укладанні, пише ТСН. При цьому вони універсальні та підходять різним віковим категоріям жінок.

Боб з довгим чубчиком

Така стрижка відмінно підходить до різних форм обличчя. А подовжений чубчик підкреслює вилиці та коригує овал обличчя. Боб з довгим чубчиком стане чудовим рішенням на літо, коли хочеться трохи оновити образ і додати йому легкості та грайливості.

стрижка боб
Фото: Pinterest

Піксі з подовженим чубчиком

Стилісти стверджують, що така стрижка може омолодити жінку на 10-15 років. Вона відмінно підійде для сміливих красунь, які не боятимуться експериментувати з образом і довжиною волосся. Довгий чубчик у цьому випадку зробить акцент на вилицях і підкреслить обличчя. А робити укладку з такою довжиною та стрижкою простіше простого.

стрижка піксі
Фото: Pinterest

Асиметрична стрижка з подовженим чубчиком

Така стрижка чудово підійде для жінок із середньою довжиною волосся та будь-якою формою обличчя. Техніка текстурування пасм зробить ваш образ легким та кокетливим. Така асиметрична стрижка добре тримає форму, вона проста у догляді та укладанні.

Асиметрична стрижка
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав про найстильнішу стрижку на літо. Як вона виглядає і комусь ідеально підійде.