Найстильніша стрижка на літо піксі боб: як вона виглядає і кому ідеально підійде (фото)

Читать на русском
Автор
769
Стрижка піксі боб стала дуже популярною цього літа Новина оновлена 21 червня 2024, 08:39
Стрижка піксі боб стала дуже популярною цього літа. Фото Pinterest

Дізнайтесь, як виглядає трендова стрижка цього літа

Літо — саме час не лише змінити гардероб, а й оновити зачіску. Цього сезону популярною стала стильна стрижка піксі боб, яка вже завоювала серця багатьох модниць. "Телеграф" вже розповідав, що червоні босоніжки стали гарячим трендом літа, а сьогодні ділиться, яка стрижка стала найпопулярнішою у новому сезоні.

Як виявилося, найбільший попит серед жінок має стрижка піксі боб, пише apostrophe.ua. Вона дочить універсальна і підходить різним типам форми обличчя та фігури.

стрижка піксі
Фото: Pinterest

Що таке піксі боб і кому вона підійде

Стрижка піксі боб — це асиметрична стрижка з різко вираженим об’ємом на маківці. Це така собі колаборація двох популярних стрижок — піксі та боб, яка зібрала в собі їхні найкращі характеристики. Ця стрижка передбачає коротке волосся на потилиці і з боків, як у піксі, і трохи довше волосся з вираженим об’ємом зверху голови, як у боба. Універсальність цієї стрижки в її адаптивності, тому що волосся можна по-різному стилізувати, вирівнювати чи завивати.

стрижка піксі боб
Фото: Pinterest

При цьому така стрижка підходить для жінок різного віку та з різною формою обличчя. Якщо у вас овальне обличчя, стрижка піксі боб підкреслить саме овал обличчя. Якщо у вас кругле обличчя, така стрижка візуально його витягне та гарно підкреслить. Якщо у вас квадратна форма обличчя, то піксі боб пом’якшує кути і зробить обличчя виразнішим. Якщо у вас трикутне обличчя, то така стрижка гармонізує пропорції.

піксі боб
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав про повернення "желейних" босоніжок у тренди. Дізнайтесь, з чим їх носити влітку 2024 року.