Встигатимете все і навіть більше: ці звички навчать вас розраховувати свій час

Читать на русском
Автор
Встигатиме завжди та всюди
Встигатиме завжди та всюди. Фото pixabay.com

Ці поради вам знадобляться

Інколи розрахувати свій час не так вже просто. Напевно кожен хоч раз відчував на собі, коли роботи непочатий край, а день уже майже закінчується. Або ж ви постійно запізнюєтеся на зустріч.

Насправді навитися розраховувати свій час можна, якщо знати деякі правила. Засвоївши їх ви вже ніколи не матимете проблем із запізненням, інформують на порталі "rivne-day".

Як навчитися розраховувати час

Не ставте перед собою недосяжних завдань

Якщо раптом увечері у вас з'явилося купа енергії та мотивація щось робити, не варто складати величезний список справ на завтра. Адже наступного дня ви не знатимете за що хапатися і в результаті зробите всього потроху або картатимете себе за деякі не виконані пункти. Саме тому важливо навчитися планувати лише ті справи, які ви зможете зробити.

Не відкладайте справи на потім

Час варто цінувати та використовувати продуктивно і, якщо в робочий час у вас з'являється вільна хвилинка, варто провести її з користю та зробити заплановане. Потрібно запам'ятати, що робота нікуди не подінеться, а кращої можливості її зробити не буде.

Зменшуйте екранний час

Якою б дрібницею це не здавалося, але гортаючи стрічку новин або за переглядом телевізора можна прогаяти багато часу. Саме тому варто встановити собі ліміт на перегляд соціальних мереж чи комп'ютерні ігри або ж взагалі не робити цього у робочий час. Спробуйте завантажити додаток, що вимірює екранний час і підрахувати, скільки це виходить за день. Результат вражає, чи не так ?

Раніше "Телеграф розповідав, представникам яких знаків доведеться розбагатіти в другій половині 2024 року. Це відбудеться завдяки впевненості в собі та рішучості.