Манікюр для відпустки на морі: добірка яскравих ідей, з якими ви станете королевою пляжу (фото)

Читать на русском
Автор
Зробіть яскравий манікюр у відпустку, щоб бути у центрі уваги Новина оновлена 24 червня 2024, 08:49
Зробіть яскравий манікюр у відпустку, щоб бути у центрі уваги. Фото Pinterest

Порадуйте себе яскравим літнім манікюром, особливо якщо збираєтесь у відпустку

Літо — час відпусток та відпочинку біля моря. Багато жінок перед поїздкою на пляж ламають голову, який манікюр зробити, щоб почуватися впевнено та красиво. "Телеграф" вже розповідав про модні ідеї манікюру на літо, а сьогодні ділиться добіркою манікюру для відпустки біля моря.

Який манікюр зробити у відпустку – яскраві ідеї

Кавуновий манікюр

Це класна ідея соковитого літнього манікюру, який точно привертатиме увагу. Зробіть яскраве червоне або рожеве покриття з малюнком кавуна і ваші руки будуть виглядати дуже по-літньому.

манікюр з кавуном на літо
Фото: Pinterest

Лимонний манікюр

Яскравий жовтий манікюр із малюнками лимонів стане чудовою ідеєю для відпустки. Такий манікюр точно привертатиме увагу, роблячи вас королевою пляжу. А якщо ще підібрати купальник у тон, взагалі буде супер.

лимонний манікюр
Фото: Pinterest

Морська хвиля

Для відпочинку біля моря круто підійде манікюр у синіх відтінках та у кольорі морської хвилі. Його можна доповнити малюнками, дизайнами та різними техніками покриття.

синій манікюр
Фото: Pinterest

Червоний манікюр

Це класичний манікюр, який ніколи не виходить із моди і буде доречний як на роботі, так і на відпочинку. Щоб покриття не здавалося нудним, його можна розбавити декоративними елементами або малюнками.

червоний манікюр
Фото: Pinterest

Ненудний нюд

Якщо ви прихильниця спокійнішого манікюру, але у відпустці хочеться трохи виділитися — зробіть улюблений нюд. Однак його можна також "розбавити" блискітками, яскравими елементами чи незвичайними техніками покриття.

нюдовий манікюр
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав про незвичайний тренд японського манікюру. Добірка красивих ідей з фото.