Лайфхак для модниць: яку стрижку зробити на літо, щоб не було спекотно (фото)

Читать на русском
Автор
З такою стрижкою вам буде не жарко влітку Новина оновлена 27 травня 2024, 11:03
З такою стрижкою вам буде не жарко влітку. Фото Pinterest

Ця стрижка ідеальна для літньої спеки і не вимагає ретельного укладання

Навесні та влітку багато дівчат оновлюють образ за допомогою стрижки. Однак у літню спеку важливо, щоб стрижка була не лише красивою та стильною, а й комфортною. "Телеграф" вже розповідав про три модні стрижки для жінок, а сьогодні ділиться, яка стрижка стане ідеальною для літа.

Як виявилося, існує стрижка "літнє каре", яка не вимагає особливого укладання, виглядає красиво, а головне — з нею вашій голові не буде спекотно, пише ТСН. Пропонуємо розібрати детальніше, що таке "літнє каре" і чому таку стрижку називають ідеальною для літа.

Що таке "літнє каре", і як його зробити

Довжина. Літнє каре — це легка повітряна стрижка, яка передбачає невелику довжину — до плечей або трохи нижче за плечі. З такою стрижкою ваше волосся буде не надто коротким, а це дозволить створювати красиві зачіски на кожен день. До того ж така довжина зробить волосся більш повітряним і ваша голова не сильно пітнітиме в спеку.

стрижка на літо, каре, зачіска
Фото: Pinterest

Укладка. Стрижка "літнє каре" проста у догляді і не потребує виснажливих укладок. Після миття голови і сушіння феном досить легко збити волосся руками і воно само ляже у красиві локони. До того ж така стрижка добре підтримує об’єм волосся, тож з укладанням проблем не буде.

стрижка на літо, літнє каре, стрижка
Фото: Pinterest

Комфорт у літню спеку. З легким і повітряним "літнім каре" локони не затримуватимуть тепло, тому голова не сильно потітиме, а вам не буде занадто жарко. До того ж, така стрижка вважається універсальною, оскільки підходить до різних типів обличчя та фігури.

Раніше "Телеграф" розповідав про просту зачіску з "крабиком", яку легко повторити вдома. Вона зробить волосся візуально об’ємнішим.