Чудова закуска для зустрічі з друзями: кабачкові палички в клярі їм неодмінно сподобаються
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Кабачки в хрумкій сирній паніровці — чудова закуска
Кабачки є популярним сезонним овочем з якого можна приготувати безліч смачних страв. З них роблять рагу, смажать кружечками та подають з часниковим соусом чи роблять оладки.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати смачні палички у клярі з цього овочу, які не соромно подати навіть на застілля з друзями. Рецепт опублікували на Instagram-сторінці "solopiika".
Як приготувати кабачкові палички у клярі
Інгредієнти:
- кабачки середні — 2 шт.;
- панірувальні сухарі — 2 ст. л.;
- натертий пармезан — 2 ст. л.;
- сухий часник — 0,5 ч. л.;
- дрібка солі;
- оливкова олія;
- зелень для подачі;
Спосіб приготування:
- Кабачки нарізати на 8-16 паличок.
- Для кляру змішати сухарі з пармезаном, сіллю та сухим часником.
- Викласти кабачки на деко, щедро збризнути олією та посипати паніровкою.
- Випікати у попередньо розігрітій до 200 градусів духовці близько 20 хвилин, а потім ще 5 хвилин — при 220 градусах.
- Перед подачею можна присипати зеленню.
Раніше ми писали, як зробити запіканку з кабачками. Це чудовий спосіб нагодувати всю сім’ю.