Чудова закуска для зустрічі з друзями: кабачкові палички в клярі їм неодмінно сподобаються

Читать на русском
Автор
Чудовий рецепт приготування кабачків у духовці
Чудовий рецепт приготування кабачків у духовці. Фото 1000.menu

Кабачки в хрумкій сирній паніровці — чудова закуска

Кабачки є популярним сезонним овочем з якого можна приготувати безліч смачних страв. З них роблять рагу, смажать кружечками та подають з часниковим соусом чи роблять оладки.

Сьогодні ми пропонуємо приготувати смачні палички у клярі з цього овочу, які не соромно подати навіть на застілля з друзями. Рецепт опублікували на Instagram-сторінці "solopiika".

Як приготувати кабачкові палички у клярі

Інгредієнти:

  • кабачки середні — 2 шт.;
  • панірувальні сухарі — 2 ст. л.;
  • натертий пармезан — 2 ст. л.;
  • сухий часник — 0,5 ч. л.;
  • дрібка солі;
  • оливкова олія;
  • зелень для подачі;

Спосіб приготування:

  1. Кабачки нарізати на 8-16 паличок.
  2. Для кляру змішати сухарі з пармезаном, сіллю та сухим часником.
  3. Викласти кабачки на деко, щедро збризнути олією та посипати паніровкою.
  4. Випікати у попередньо розігрітій до 200 градусів духовці близько 20 хвилин, а потім ще 5 хвилин — при 220 градусах.
  5. Перед подачею можна присипати зеленню.

Раніше ми писали, як зробити запіканку з кабачками. Це чудовий спосіб нагодувати всю сім’ю.