Дуже вдалий спосіб приготування кабачків: готувати їх будете тільки так

Читать на русском
Автор
944
Кабачки у хрусткому сирному клярі
Кабачки у хрусткому сирному клярі. Фото Lenta.UA

Такі кабачки виходять особливо апетитними

Ми ділились рецептом апетитної кабачкової намазки. Тепер розповідаємо, як ці круті овочі можна приготувати особливо смачно.

Цей рецепт сирних оладок з кабачків стане справжньою знахідкою для любителів швидких, простих та смачних страв. Ніжні кабачки, доповнені ароматом сиру та зелені, в хрусткій паніровці здивують вас своїм чудовим смаком. Як їх приготувати, розповіли на порталі "Школа Життя".

Інгредієнти:

  • 2 кабачки (близько 500 г)
  • 100 г твердого сиру
  • 2 ст. л. сухарів
  • 2 ст. л. борошна
  • 4 яйця
  • 2 зубчики часнику
  • пучок зелені (петрушка, кріп)
  • сіль, перець
  • соняшникова олія для смаження

Для соусу:

  • 4 ст. л. жирної сметани
  • 2 зубчики часнику
  • пучок кропу, сіль

Спосіб приготування:

  1. Кабачки наріжте тонкими слайсами, посоліть, поперчіть і залиште на 20 хвилин, щоб вони пустили сік. У мисці з'єднайте яйця, подрібнену зелень, тертий сир і подрібнений часник. Додайте сіль і перець.
  2. В іншій мисці змішайте сухарі та борошно. Обваляйте кожен слайс кабачка в сухарно-борошняній суміші, потім занурте у яєчно-сирну суміш.
  3. Розігрійте олію на сковороді на середньому вогні. Смажте кабачки з обох боків до золотистої скоринки. Кожен шматочок кабачка повинен бути добре покритим яєчно-сирною сумішшю, за потреби додайте її ложкою зверху.
  4. Викладіть готові кабачки на паперові рушники, щоб прибрати зайву олію. Подрібніть кріп і часник, додайте їх до сметани, посоліть і добре перемішайте.

Подавайте сирні оладки з кабачками гарячими, поливши зверху ароматним соусом. Також ми ділились рецептом смачних дерунів із кабачків.