Змовчує війну і співає про Бориспіль у країні-агресорці: куди зникла співачка Йолка і чим вона зараз займається

Читать на русском
Автор
1165
Співачка Йолка була відомою в Україні
Співачка Йолка була відомою в Україні. Фото instagram.com/elkasinger

Уродженка Ужгорода мовчить про криваву війну в Україні

Співачка Йолка, яка народилася і виросла в Ужгороді, раніше була відомою в Україні, як і ведучий Андрій Доманський. Вона була суддею на шоу "Х-фактор" і давала концерти в різних українських містах. Однак згодом співачка зрадила Батьківщину. Єлизавета Іванців, псевдонім якої Йолка, обрала змовчувати геноцид українського народу, який скоює Росія і переїхати жити до країни-агресорки.

За кілька днів до повномасштабного вторгнення Йолка дала концерт в Києві, а вже в квітні 2022 року виступила в Сочі з піснею "Прованс", в якій співається про український аеропорт Бориспіль.

Де зараз співачка Йолка

Попри війну, яку веде Росія проти України, співачка живе в країні-окупантці і будує там кар’єру. Під Москвою Єлизавета Іванців має великий будинок з басейном, тренажерним залом і музичною студією на території.

Фото: obozrevatel\скріншот з відео

Коли Росія анексувала Крим та Донбас, у 2014 році, Йолка перестала в інтерв’ю говорити про Україну. Щобільше, вона просила журналістів не задавати їй запитання, які стосуються війни.

Чим займається Йолка в Росії

Судячи зі сторінки співачки в Instagram, яка недоступна на території України, можна з упевненістю сказати, що війну вона забула і удає, що її немає. Вона виступає в Росії і продовжує виконувати пісні, які співала в Україні. Співачка дає концерти в російських містах і дає інтерв’ю російським журналістам, у яких про війну немає ні слова.

Йолка співачка
Фото: instagram.com/elkasinger
Йолка Єлизавета Іванців
Фото: instagram.com/elkasinger
Йолка
Фото: instagram.com/elkasinger

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз ексведуча "Орла і решки" Регіна Тодоренко. Колишня одеситка ніяк не відреагувала на повномасштабне вторгнення в Україну і продовжує замовчувати війну, прикриваючись заявами про мир.