Заробляє рублі і мовчить про війну в Україні: куди зникла Анна Асті

Читать на русском
Автор
В жовтні 2023 Анна Асті отримала російське громадянство
В жовтні 2023 Анна Асті отримала російське громадянство. Фото https://www.instagram.com/anya_asti_fan/

Навіть з Росії співачку хотіла вигнати

Уродженка Черкасів Анна Дзюба, яка відома як Anna Asti, раніше була відомою співачкою в Україні. Під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну вона отримала російський паспорт. Про війну Анна мовчить. Після скандальної "голої вечірки", яку організувала Настя Івлєєва у Москві, Дзюбу хотіли позбавити російського громадянства. А раніше ми розповідали, де зараз співачка Йолка.

Це сталося через те, що пропагандисти звинуватили її у "порушеннях традиційних цінностей та пропаганді ЛГБТ". Після цього концертну діяльність Дзюба припинила і вилетіла з Росії. Зараз пропагандистські ЗМІ повідомляють, що вона повернулася до країни-агресорки і навіть отримувала там нагороду, але осоромилася під час її отримання на сцені.

Запроданка не могла виговорити ні слова, і намагалася сказати: "Не буду сказати, не буду говорити, що сказав, соррі, я трохи офігела". За це пропагадистькі ЗМІ її, звичайно ж, висміяли: "Чому вона тверезо розмовляє гірше, ніж ваш адмін з похмілля", — намагалися жартувати в Телеграм-каналах росіяни. Для збереження російського паспорта Кремль вимагав навіть відмовитися від громадянства України і публічно підтримати путінський режим.

Анна Асті

Де зараз Анна Асті

У перші дні повномасштабного вторгнення Анна Дзюба знаходилася в Україні. Разом із родиною вона сиділа в бомбосховищі під час обстрілів. Однак згодом повернулася до Росії і продовжила будувати там кар’єру.

Зараз Дзюба у Москві. Будує сольну кар’єру і сплачує рублі до російського бюджету. Її сторінка в Instagram, як і соцмережі всі пропагандистів, заблокована на території України.

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз співачка Анна Сєдокова. Колись вона була відомою в Україні, однак самостійно перекреслила усі зв’язки з Батьківщиною, замовчуючи війну.