З такою підливою з'їдять будь-які макарони: приготуйте її з цибулею, сосисками та томатним соусом
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Швидка страва на обід чи вечерю
Паста виручає, коли часу обмаль, а їжа потрібна вже тут і зараз. Чудовим варіантом у такому випадку буде приготування пасти з соусом песто або ж більш побутового варіанту — з засмажкою та сосисками.
Страва виходить калорійною та дуже смачною. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "ivanka.family".
Як приготувати макарони з засмажкою та сосисками
Інгредієнти:
- 400 г сирих макаронів;
- 5 сосисок;
- 1 цибулина;
- масло;
- гаряча вода, щоб покривала макарони на 0.5 см;
- 1 столова ложка томатної пасти;
- сіль, перець за смаком;
- натертий твердий сир;
- зелень;
Спосіб приготування:
- Сирі макарони обсмажити на олії.
- Коли вони стануть золотистими, додати до них цибулю та сосиски, обсмажити протягом 2-4 хвилин.
- Залити це все гарячою водою так, щоб вона покривала макарони на 0,5 см.
- Додати спеції, томатну пасту та перемішати.
- Тушкувати на маленькому вогні під кришкою близько 10 хвилин, до готовності макаронів.
Раніше ми писали, як приготувати пасту з вчорашнім шашликом. Близькі з’їдять цю страву та оближуть тарілки.