З такою підливою з'їдять будь-які макарони: приготуйте її з цибулею, сосисками та томатним соусом

Читать на русском
Автор
607
Ситні, смачні макарони нашвидкуруч, для всієї сім'ї
Ситні, смачні макарони нашвидкуруч, для всієї сім'ї. Фото 1000.menu

Швидка страва на обід чи вечерю

Паста виручає, коли часу обмаль, а їжа потрібна вже тут і зараз. Чудовим варіантом у такому випадку буде приготування пасти з соусом песто або ж більш побутового варіанту — з засмажкою та сосисками.

Страва виходить калорійною та дуже смачною. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "ivanka.family".

Як приготувати макарони з засмажкою та сосисками

Інгредієнти:

  • 400 г сирих макаронів;
  • 5 сосисок;
  • 1 цибулина;
  • масло;
  • гаряча вода, щоб покривала макарони на 0.5 см;
  • 1 столова ложка томатної пасти;
  • сіль, перець за смаком;
  • натертий твердий сир;
  • зелень;

Спосіб приготування:

  1. Сирі макарони обсмажити на олії.
  2. Коли вони стануть золотистими, додати до них цибулю та сосиски, обсмажити протягом 2-4 хвилин.
  3. Залити це все гарячою водою так, щоб вона покривала макарони на 0,5 см.
  4. Додати спеції, томатну пасту та перемішати.
  5. Тушкувати на маленькому вогні під кришкою близько 10 хвилин, до готовності макаронів.

Раніше ми писали, як приготувати пасту з вчорашнім шашликом. Близькі з’їдять цю страву та оближуть тарілки.