Дружина ексголови Черкаської ОДА Єлизавета Юрушева "вигуляла" в Італії образ за 18 тисяч доларів (фото)

Читать на русском
Автор
Єлизавета Юрушева похвалилася новим образом Новина оновлена 20 червня 2024, 13:37
Єлизавета Юрушева похвалилася новим образом. Фото https://www.instagram.com/elizaveta.yurusheva

"Родзинкою" її образу стала сумка від модного будинку Hermes

Дружина телеведучого, ексголови Черкаської ОДА Олександра Скічко, 36-річна Єлизавета Юрушева похвалилася новим дорогим образом. Наразі жінка з трьома дітьми перебуває в Італії, куди переїхала після початку повномасштабної війни.

На своїй сторінці в Instagram бізнес-леді поділилася роликом, на якому продемонструвала свій літній look. "Родзинкою" її образу стала сумка від модного будинку Hermes.

Нове вбрання дружини народного депутата викликало обговорення в мережі. У паблиці Harley Quinn підрахували, скільки приблизно він обійшовся Єлизаветі Юрушевій.

Виявилося, що вартість червоної сумки Hermes, яку "вигуляла" жінка, на сайті люксового бренду становить майже 17 тисяч доларів. Її в’язаний топ від датського бренду GANNI коштує 195 євро (209 доларів), а шльопанці від Hermes — 910 доларів. Свій look Єлизавета доповнила також чорними короткими шортами та сонцезахисними окулярами.

"Телеграф" писав раніше, що 87-річний актор Морган Фрімен вразив стильним образом у Монте-Карло. Попри вік, зірка фільму "Втеча з Шоушенка" поводився досить енергійно.