Грошовий гороскоп Таро на вересень: Водоліїв чекає прибуток, а Стрільців – нова робота

Читать на русском
Автор
2031
Зробили розклад Таро на роботу та фінанси для кожного знака Зодіаку на вересень 2024 року
Зробили розклад Таро на роботу та фінанси для кожного знака Зодіаку на вересень 2024 року. Фото Freepik

Розповідаємо, хто може розбагатіти, а кого навпаки чекає банкрутство

Вересень у 2024 році багатьом може принести фінансові витрати та проблеми на роботі, однак у деяких інших у цей час навпаки вийде досягти підвищення та отримати нові фінансові надходження.

На це вказує фінансовий розклад за картами Таро, який ми склали для всіх знаків Зодіаку на вересень 2024 року.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків на вересень

А ось такі карти випали у розкладі на гроші та роботу на цей місяць:

Овен — перевернута Смерть

У цьому положенні карта вказує на те, що є якісь перешкоди на шляху до успіху у фінансовому плані. Постарайтеся переосмислити витрати та доходи.

Телець — Вісімка пентаклів

Ви будете сповнені кар’єрних амбіцій, охоче навчатиметеся і працюватимете над кар’єрними досягненнями, завдяки чому станете компетентним фахівцем.

Близнюки — перевернута Зірка

Можливо, ваше фінансове становище не є безнадійним, але ви так втомилися, що хочете просто опустити руки. Карта каже, що якщо ви зможете рухатися та працювати далі, то покращите ситуацію.

Рак — Трійка мечів

У цьому положенні картка попереджає про неприємності на роботі — можуть бути конфлікти з колегами та начальством, невдалі угоди.

Лев — перевернутий Самітник

Вам може загрожувати невдача через невміння чи небажання працювати у команді. Іноді карта також може вказувати на те, що ви зіткнетеся з кимось хитрим, хто не зневажає "забороненими" прийомами у справах.

Діва — перевернута Трійка кубків

У перевернутому положенні це не найсприятливіша карта, ваша робота може принести менші результати, ніж ви розраховували, а якісь плани можуть скасуватися.

Терези — перевернутий Туз кубків

Найближчим часом блага, доленосні зустрічі та можливості розбагатіти пройдуть повз Вас, а надії на покращення фінансового стану не виправдаються. Ваші спроби або не виправдаються успіхом, або не зможете їх гідно реалізувати.

Скорпіон — П’ятірка жезлів

Незабаром у вас може вийти вирішити фінансові питання та покращити своє матеріальне становище, але для цього доведеться докласти зусиль. Також можливий переїзд.

Стрілець — Лицар жезлів

Вересень надасть можливість різко змінити життя на краще в матеріальному плані. Можливо, надійде вигідна вакансія.

Козоріг — перевернуте Сонце

Найближчими тижнями не все може скластися так, як ви хочете — на шляху до успіху можуть виникнути несподівані перешкоди та відстрочки, внаслідок чого ви можете отримати посередній результат, частковий успіх замість повного.

Водолій — Туз пентаклів

Скоро у вас може з’явитися довгоочікуваний шанс покращити свої фінансові справи — можливо, якісь інвестиції дадуть прибуток, повернуться борги, спадщина, допомога чи інші фінансові надходження. Також картка може говорити про придбання нерухомості за містом.

Риби — Паж пентаклів

Вересень принесе ресурси для роботи. Якщо є бажання і можливість займатися якоюсь справою, то займайтеся, оскільки висока ймовірність, що вона виявиться прибутковою. Також настав чудовий час для укладання нових контактів та оформлення угод.