У чорних окулярах та сірому костюмі: 87-річний Морган Фрімен здивував стильним вбранням (фото)

Читать на русском
Автор
611
Морган Фрімен продемонстрував стильний образ Новина оновлена 15 червня 2024, 22:12
Морган Фрімен продемонстрував стильний образ. Фото Фото Getty Images

Морган Фрімен підкреслив свій look сонцезахисними окулярами

Всесвітньо відомий 87-річний актор, зірка фільму "Втеча із Шоушенка" Морган Фрімен вразив стильним образом. Знаменитість відвідав фотокол серіалу "Сірий дім" (The Gray House), який пройшов у Монте-Карло (Монако).

"Телеграф" повідомляє, що попри вік, Морган Фрімен поводився досить енергійно. Актор із радістю позував перед камерами, вихваляючись гарним вбранням.

Для заходу зірка фільмів "Втеча із Шоушенка" та "Сім" обрав сірий костюм у білу смужку, а також білу класичну сорочку. Свій look він доповнив чорними сонцезахисними окулярами та кросівками на масивній підошві.

Морган Фрімен
Фото: Getty Images

Морган Фрімен позував разом із колегами на повний зріст, а також сидячи на чорному стільці, на тлі банеру 63-го Телевізійного фестивалю. На лівій руці в нього була бежева рукавичка. Як розповів актор, він носить компресійні рукавички на цій руці, щоби стимулювати кровообіг. Йому доводиться це робити через пошкодження отримане багато років тому внаслідок аварії.

Морган Фрімен в Монте-Карло
Фото: Getty Images

Голлівудський актор часто дотримується класичного стилю в одязі, воліючи носити базові кольори. Його вбрання завжди виглядають красиво та елегантно.

Морган Фрімен на фестивалі в Монте-Карло
Фото: Getty Images

"Телеграф" раніше повідомляв, що 51-річна королева Летиція вразила елегантним образом у Мадриді. Вона відвідала цей захід разом зі своїм чоловіком та королем Іспанії – Філіпом VI.