Гороскоп Таро на тиждень: Овнів чекає чудовий період, а від Терезів відвернеться успіх

Читать на русском
Автор
4398
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 2 по 8 вересня 2024 року
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 2 по 8 вересня 2024 року. Фото pexels.com

Розповідаємо, що чекає на всі знаки найближчим часом

Початок осені у 2024 році багатьом принесе море ресурсів та настрою, проте в деяких не обійдеться і без меланхолії.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 2 по 8 вересня 2024 року включно.

Овен — Король кубків

Це надзвичайно гарна карта, яка обіцяє кінець чорної смуги, домашній затишок, щирість і щедрість, — насолоджуйтеся найближчими днями, такі зараз рідко кому випадають. Також скоро ви можете зустріти когось особливого.

Телець — перевернута П’ятірка пентаклів

Ось-ось у вас нарешті можуть вирішитися якісь проблеми, пов’язані з грошима та матеріальним становищем взагалі. А якщо ви хворіли, скоро можливо почнете одужувати.

Близнюки — перевернута Помірність

Ви найближчого тижня можете бути не стриманими, занадто дратівливими і нетерплячими, через що самі собі можете створити проблеми. Намагайтеся утриматися від різких і необдуманих вчинків, і частіше йти на компроміси.

Рак — перевернутий Паж жезлів

Ви можете бути схильними до невиправданого ризику та впертості, що може зашкодити. Також картка може попереджати про погані новини або важливі звістки, що прийшли із запізненням.

Лев — перевернута П’ятірка кубків

У цьому положенні карта обіцяє, що все налагодиться, до вас повернеться втрачена впевненість у собі. Також може з’явитися хтось із минулого, але повернення це буде позитивним.

Діва — Туз мечів

Це карта тріумфу та перемоги. Вона обіцяє процвітання, особливо тим, хто працює мізками, а не м’язами. Найближчим часом ви прийматимете правильні рішення, які допоможуть наблизитися до успіху.

Терези — перевернута Трійка кубків

На тижні успіх може відвернутися від вас, або задумана справа завершиться не так, як би Ви хотіли. Також карта каже, що вас можуть обговорювати за спиною, або вчинити проти вас підлість. Тому уникайте надмірностей і будьте стримані.

Скорпіон — Правосуддя

Це карта дії, спрямованої на надання життю рівноваги. Найближчим часом вам вдасться знайти баланс між сферами свого життя. Також легко буде вчитися чогось нового.

Стрілець — перевернута Сімка пентаклів

У вас можуть виникнути труднощі фінансового плану, може підвести здоров’я, а також статися якесь побутове розчарування. Ретельно уникайте ризиків та авантюр, щоб не погіршити ситуацію.

Козоріг — Четвірка кубків

Ви будете трохи відчужені від миру та благ, які він пропонує. Може накотити туга, — трошки можна посумувати, але не проґавте, замкнувшись у собі, блага та можливості, які вам пропонує всесвіт.

Водолій — Паж пентаклів

Ви матимете сили та бажання вчитися нового, робити висновки зі старих помилок, — не проґавте таку можливість. Також скоро може зустрітися темноволосий юнак, можливо солдат.

Риби — перевернутий Самітник

Ця карта вказує на те, що хтось або щось може турбувати ваш спокій, ви будете схильні сперечатися з усім світом і даремно ігнорувати чужу допомогу.