"Слухай своє серце": Дорофєєва у сексуальній сукні "запалила" у новому кліпі (відео)

Читать на русском
Автор
Дорофєєва представила нову пісню "Хартбіт" Новина оновлена 20 червня 2024, 10:23
Дорофєєва представила нову пісню "Хартбіт". Фото https://www.instagram.com/nadyadorofeeva/

Шанувальники співачки у захваті від її нової композиції

Сьогодні, 20 червня, популярна українська виконавиця Надія Дорофєєва, яка не боїться показати себе без макіяжу, випустила новий кліп та пісню під назвою "Хартбіт". Артистка позувала у сексуальному образі та захопила шанувальників новим треком.

На своїй сторінці в Instagram співачка написала, що її пісня з’явилася на всіх цифрових платформах. "Хартбіт" — танцювальна композиція, яка наповнена найпотаємнішими жіночими почуттями.

Дорофєєва презентувала багатомільйонній аудиторії перший трек із нового повноформатного альбому, який вийде цієї осені. Текст пісні написала співачка та її коханий Михайло Кацурін, а режисером відеоролика стала Таня Муїньо, яка працює зі світовими зарубіжними зірками.

Популярна артистка з’явилася в кліпі в сексуальній асиметричній сукні чорного кольору з відкритою спиною, яка підкреслила її струнку фігуру і повністю оголила одну ногу. Дорофєєва "запалила" своїми танцями та наповнила кліп своєю жіночою енергією.

"Можна скільки завгодно обманювати себе, але серцебиття ніколи не обдурить, що ти відчуваєш насправді", — йдеться в описі кліпу. Відеоролик за годину зібрав понад 11 тисяч переглядів.

"Телеграф" писав раніше, що Надя Дорофєєва показала, як виглядала у 7 років. Співачка звернула увагу на важливу тему дітей під час війни.