Надя Дорофєєва показала, якою вона була в 7 років (фото)

Читать на русском
Автор
Надя Дорофєєва замилувала архівним фото
Надя Дорофєєва замилувала архівним фото. Фото Колаж Телеграфу

Співачка привітала з днем захисту дітей

Українська співачка Надя Дорофєєва, яка нещодавно здивувала змінами в зовнішності, не перестає проявляти доброту та чутливість. Своїми думками й враженнями зірка ділиться в соцмережах. Цього разу співачка привітала з Днем захисту дітей і показала фото себе семирічної.

На фото маленька Надя Дорофєєва у шкільній формі мило посміхається. На голові — великий білий бант, а на обличчі веснянки. Кадром співачка поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Цим фото зірка хотіла привернути звернути увагу на важливу тему дітей під час війни.

"Весь час згадую те відео з Києва, що облетіло всі пабліки, де купа діточок, клас 1-й чи 2-й, біжать в укриття під звуки вибухів", — написала співачка.

"Наші діти не знають, як це, коли просто вчишся і паришся, чи викличуть тебе сьогодні до дошки, або чи подобаєшся ти хлопчику з паралельного класу. Наші діти інші. Їм довелось бути сильними та сміливими", — додала також зірка.

Таким чином зірка вирішила привітати з Днем захисту дітей, наголосивши, що їхнє дитинство відрізняється від її дитячих років. "Наші діти – наше майбутнє, яке ми маємо сьогодні, як ніколи, підтримувати і оберігати. З Днем Захисту дітей", — йдеться в дописі Наді Дорофєєвої.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Ольга Сумська привітала дочку Антоніну, яка живе в Росії і мовчить про війну. Цього дня Ольга Сумська не хоче чути від підписників, більшість з яких є українцями, хейту та критики у бік Паперної, адже закрила коментарі під дописом.