У білій майці та з хвостиком: Надя Дорофєєва показала зблизька обличчя без макіяжу (фото)

Читать на русском
Автор
Надя Дорофєєва показала себе без макіяжу Новина оновлена 14 червня 2024, 17:59
Надя Дорофєєва показала себе без макіяжу. Фото instagram.com/nadyadorofeeva

Дорофєєва зацікавила шанувальників, натякнувши на нові хіти

Популярна 34-річна українська співачка Надія Дорофєєва, яка нещодавно показала архівне фото з дитинства, продемонструвала природну красу. Артистка належить до тих знаменитостей, які не бояться позувати без макіяжу.

Домашнім відео знаменитість поділилася у себе в Insta-stories. Надя показала себе у звичайному вбранні та заінтригувала шанувальників, написавши, що "невдовзі буде багато нового".

Українська артистка позувала перед камерою у білій майці з рюшами, засвітивши свій чорний манікюр. Надя зробила високий хвостик і виглядала досить мило без макіяжу на обличчі та будь-яких аксесуарів.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва без макіяжу

Співачка не стала вдаватися до подробиць, що має на увазі під фразою "буде багато нового", але найімовірніше, на шанувальників чекають нові хіти. Останній свій трек вона презентувала 17 квітня у прямому ефірі Twitch разом із блогером Михайлом Лебігом під назвою "А я все плакала".

"Телеграф" писав раніше, що українська співачка Джамала показала себе у повсякденному вбранні та без макіяжу. Виконавиця тримала маленького сина на руках та посміхалася.