Смакуватимете уже за 12 годин: як засолити скумбрію вдома
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Така рибка прикрасить будь-який стіл
Інколи хочеться відварити на вечерю картопляного пюре та подати до нього рибку. До картоплі смакуватиме як смажена рибка, так і запечена або ж маринована або ж у вигляді котлет.
Сьогодні ми пропонуємо замаринувати скумбрію, яку можна буде їсти уже за 12 годин. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "vitala_foodblog".
Як приготувати слабосолену скумбрію
Інгредієнти:
- скумбрія — 1 шт.;
- сіль — 1 жменя;
Спосіб приготування:
- Скумбрію розморозити, почистити, прибрати все зайве, промити та просушити паперовими рушниками.
- Покласти рибу в поліетиленовий пакет і добре натерти сіллю.
- Пакет щільно зав'язати та покласти у холодильник на 12 годин.
- Після цього просити скумбрію від залишків солі, зняти шкіру та порізати рибу.
- Додати нарізану півкружальцями цибулю та полити олією.
Раніше ми писали, як смачно замаринувати оселедець. Приготованого у такому маринаді його з'їдять за лічені хвилини.