Смакуватимете уже за 12 годин: як засолити скумбрію вдома

Читать на русском
Автор
Пікантна та ароматна страва
Пікантна та ароматна страва. Фото 1000.menu

Така рибка прикрасить будь-який стіл

Інколи хочеться відварити на вечерю картопляного пюре та подати до нього рибку. До картоплі смакуватиме як смажена рибка, так і запечена або ж маринована або ж у вигляді котлет.

Сьогодні ми пропонуємо замаринувати скумбрію, яку можна буде їсти уже за 12 годин. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "vitala_foodblog".

Як приготувати слабосолену скумбрію

Інгредієнти:

  • скумбрія — 1 шт.;
  • сіль — 1 жменя;

Спосіб приготування:

  1. Скумбрію розморозити, почистити, прибрати все зайве, промити та просушити паперовими рушниками.
  2. Покласти рибу в поліетиленовий пакет і добре натерти сіллю.
  3. Пакет щільно зав'язати та покласти у холодильник на 12 годин.
  4. Після цього просити скумбрію від залишків солі, зняти шкіру та порізати рибу.
  5. Додати нарізану півкружальцями цибулю та полити олією.

Раніше ми писали, як смачно замаринувати оселедець. Приготованого у такому маринаді його з'їдять за лічені хвилини.