Не м'ясом єдиним: як приготувати шашлик зі скумбрії

Читать на русском
Автор
Неймовірно ароматна та дуже соковита рибка
Неймовірно ароматна та дуже соковита рибка. Фото 1000.menu

Скумбрія, приготовлена на мангалі, порадує Вас своїм яскравим смаком

Скумбрія є досить популярною рибкою на українському ринку, оскільки вона смачна, відносно недорога, а приготувати її може навіть новачок. Скумбрію запікають, тушкують з овочами та маринують у різноманітних маринадах.

Сьогодні ми хочемо запропонувати приготувати її, як шашлик. Ви здивуєтеся, наскільки смачною вийде рибка, інформують на Instagram-сторінці "kubfood".

Як приготувати скумбрію на мангалі

Інгредієнти:

  • скумбрія – 2 шт.;
  • спеції: паприка, часник, цибуля, томат, куркума, перець, орегано, базилік;
  • олія соняшникова — 50 мл;

Соус Тар-Тар:

  • йогурт турецький 10%;
  • майонез;
  • м'ята свіжа;
  • петрушка;
  • огірок солоний;
  • цедра лимона;

Спосіб приготування:

  1. Скумбрію почистити та порізати порційно.
  2. Додати спеції, олію та обережно перемішати, промаринувати 1-3 години.
  3. Нанизати рибу на шампур і готувати приблизно 15-20 хвилин.
  4. Готову рибу полити соком лимона та подавати з соусом.