Простий рецепт рибних котлет - як приготувати їх з кількох банок сардини
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Для цих котлет і свіжа риба не потрібна
Ці рибні котлети — ідеальний варіант вечері для усієї сім’ї. Приготувати їх дуже просо, а результат вас точно вразить. Раніше ми ділилися рецептом котлет з індички, а тепер розповідаємо, як приготувати їх з кількох банок сардини.
Котлети з консервованої сардини виходять неймовірно смачними, ситними й соковитими. Рецептом поділилися на порталі "1 хвилина".
Як приготувати рибні котлети з консервованої сардини
Інгредієнти:
- рис (не пропарений) — 1 склянка;
- сіль — 0, 5 ч. л.;
- сардини — 3 банки;
- морква — 1 шт;
- цибуля — 1 шт;
- перець — на свій смак;
- борошно — залежно від рідини у консервах — 2-6 ст. л.;
- рослинна олія;
- яйце — 1 шт.
Спосіб приготування:
- Рис промиваємо кілька разів. Наливаємо у каструлю 2 склянки води, додаємо рослинну олію та сіль. Доводимо воду до кипіння, а потім всипаємо рис. Зменшуємо вогонь і накриваємо кришкою і варимо 15-20 хв.
- Моркву натираємо на дрібній тертці. Цибулю нарізаємо на дрібні кубики. З консерви зливаємо зайву рідину і розмиємо їх виделкою до однорідності.
- До рису додаємо сардини, моркву, цибулю та яйце і перемішуємо, поступово додаючи борошно.
- Змочуємо руки у воді і формуємо котлети, злегка їх притискаючи. Розігріваємо сковороду з олією і смажимо котлети з обох боків до золотистості.
- Викладаємо готові котлети на паперовий рушник, а потім подаємо на стіл. Смачного!
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати ніжні курячі котлети. Ми поділилися простим рецептом.