Щоб у машині завжди приємно пахло, зробіть ароматизатор своїми руками: простий лайфхак

Читать на русском
Автор
1257
Цікавий лайфхак, як зробити ароматизатор для авто Новина оновлена 05 червня 2024, 16:28
Цікавий лайфхак, як зробити ароматизатор для авто. Фото Freepik

З цим впорається будь-який водій

Автомагазини пропонують широкий асортимент освіжувачів повітря та ароматизаторів для автомобілів. Однак, зробити "пахучку" можна і своїми руками. "Телеграф" вже розповідав цікавий лайфхак, як сховати телефон на пляжі, поки ви плаваєте, а сьогодні ділиться незвичайним лайфхаком, як зробити ароматизатор для авто із підручних засобів.

Як виявилося, зробити "пахучку" своїми руками можна дуже просто, пише apostrophe.ua. При цьому не доведеться витрачатися на дорогі матеріали.

Як зробити ароматизатор для авто своїми руками

Для створення освіжувача повітря вам знадобиться улюблена ефірна олія, скляна баночка з кришкою, яка буде поміщатися в отвір-підстаканник, сода та невеликий шматочок тканини, яка добре пропускає повітря.

У кришці від баночки зробіть кілька маленьких отворів або однин трохи більший. У баночку насипте 100-150 г соди і додайте кілька крапель улюбленого ефірного масла. Зверху покладіть шматочок тканини та закрутіть кришку баночки.

З таким ароматизатором у вашій машині завжди буде приємно пахнути. До того ж, час від часу можна змінювати сам запах, замінивши соду, тканину та аромат ефірної олії.

Раніше "Телеграф" розповідав, як боротися зі спекою в будинку, якщо немає кондиціонера. Прості лайфхаки на літо, які врятують від спеки.