Схожі, як дві краплі води: син Софії Ротару показав, як виглядає його батько (фото)

Читать на русском
Автор
1347
Руслан Євдокименко показує в соцмережах не лише зіркову маму, а й свою дружину, дітей та навіть батька Новина оновлена 25 червня 2024, 12:44
Руслан Євдокименко показує в соцмережах не лише зіркову маму, а й свою дружину, дітей та навіть батька. Фото https://www.instagram.com/ruslan_yevdokymenko/

Руслан Євдокименко здивував неймовірною схожістю з батьком

Єдиний син легендарної співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко, котрий з початку війни намагався втекти за кордон і був затриманий, показав незвичайне архівне фото зі своїм батьком Анатолієм Євдокименком. На кадрі можна побачити, що син і батько схожі, як дві краплі води.

Свій пост в Instagram-сторіс Руслан Євдокименко приурочив до Дня батька, який відзначався 16 червня. На фотографії можна побачити ще зовсім юного сина Софії Ротару та її покійного чоловіка – Народного артиста України Анатолія Євдокименка. Цей знімок був зроблений, начебто випадково, ні Руслан, ні його легендарний батько Анатолій Євдокименко не дивляться в камеру. При цьому можна побачити неймовірну зовнішню схожість між батьком та сином.

Руслан Євдокименко

Зазначимо, що Анатолій Євдокименко — відомий український музикант, керівник ансамблю "Червона рута" та народний артист України. Він був єдиним чоловіком легендарної співачки Софії Ротару, але помер 2002 року.

Руслан Євдокименко, Софія Ротару

До речі, співачка Софія Ротару, незважаючи на повномасштабне вторгнення РФ в Україну, залишилася жити у своєму заміському будинку під Києвом. Разом із нею після невдалої спроби втечі за кордон живе й син Руслан Євдокименко. А ось 30-річному онукові артистки все вже вдалося втекти до Європи, де він зараз будує музичну кар’єру та мовчить у соцмережах про війну.

Раніше "Телеграф" розповідав, що онука Софії Ротару показала ніжне фото із бойфрендом-мільярдером. Дівчина позувала у вишиванці поряд із коханим.