Скандальна Соня Морозюк неочікувано подалась в співачки (відео)

Читать на русском
Автор
Соня Морозюк презентувала дебютну пісню
Соня Морозюк презентувала дебютну пісню. Фото Інстаграм Соні Морозюк

Дівчина вирішила змінити напрямок діяльності

Художниця Соня Морозюк на початку року потрапила у гучний скандал. Виявилось, що її нареченим був Роман Гринкевич — син львівського бізнесмена, родину якого підозрювали у відмиванні коштів на ЗСУ. Постало й питання, звідки у дівчини з'явилися кошти на проведення виставок, дороге приміщення під галерею та іншу нерухомість. Схоже, тепер Соня вирішила змінити вектор своєї діяльності.

Соня Морозюк презентувала на Youtube свою першу пісню та кліп, під назвою "Вільна". У описі до відео дівчина зазначила, що це трек про останній період її життя, в якому вона намагається не зраджувати собі. Йдеться про свободу проявлятися, вірити в себе та відстоювати свої переконання та бажання.

"Сублімація останніх пів року мого життя — пісня, а не картина. Відчувати свободу в проявленнях, слідувати своєму творчому поклику, вірити у своє сьогодні, відстоювати свою непохитність", — написала мисткиня.

У тексті пісні також йдеться, що дівчина залишилась одна після проблем. Очевидно, мається на увазі про те, що від Морозюк багато людей відвернулися після скандалу з Гринкевичем. І тепер вона намагається почати нове життя. Образом цього є валіза, з якою Соня ніби намагається залишити своє минуле.

Кліп знімали на березі моря. У ньому художниця змінює кілька образів: фіолетову сукню-комбінацію з бомбером та білу гіпюрову блузку з довгими чоботами-козаками.

Соня Морозюк - "Вільна"

Відомо, що після оприлюднення інформації про скандальну родину Гринкевичів та їхні схеми на постачанні одягу для військових, дівчина вирішили порвати з бойфрендом. Вона почала виправдовуватися, що нічого не знала про діяльність свого обранця.

А от щодо квартир у центрі столиці, дівчина сказала, що з цим допоміг її батько. Тоді як майстерню купила своїм коштом.

Згодом Державне бюро розслідувань ініціювало арешт майна Морозюк — двох квартир і галереї. Однак згодом виявилось, що Пізніше Морозюк оформила позику у своєї матері, таким чином, вона намагалась вберегти майно від конфіскації.

Раніше "Телеграф" писав про співачку ROXOLANA, яка зізналась, чи справді є дружиною одного з синів одіозного політика Юрія Бойка з ОПЗЖ. Її відповідь була неоднозначною.