Брітні Спірс стала жертвою крадіїв: що відомо про інцидент (відео)

Читать на русском
Автор
Брітні Спірс обікрали
Брітні Спірс обікрали. Фото Скриншот з інстаграму Брітні Спірс

Зі співачкою трапилась неприємна ситуація

Відома американська співачка Брітні Спірс активно веде у соцмережі, в яких ділиться з підписниками подіями зі свого життя. Артистка часто публікує дивакуваті ролики з танцями та оголені фото. Утім, цього разу виконавиця розповіла про грабіж її будинку у Каліфорнії.

За словами Брітні, грабіжники поцупили з її помешкання вартісні коштовності. За них артистка віддала чимало грошей. Утім, найбільше Спірс шкода, що вкрали дитячий хрестик, який вона носила з ранніх років. Про це вона розповіла у своєму інстаграмі.

"Важко, тому що деякі мої прикраси були створені спеціально для мене. І мій дитячий хрестик, який я носила від 4 років, його вже немає", — розповіла виконавиця.

Брітні Спірс розповіла про пограбування

Брітні поділилась з шанувальниками, що більше не планує купувати дорогі ювелірні прикраси. Адже хвилюється, щоб і їх не поцупили. Тому Спірс наразі обирає бюджетні вироби або підробки.

"Зараз складно купувати нове, бо я боюся, що воно зникне. Так що я купую дешеві прикраси і підробки", — висловилась співачка.

Раніше "Телеграф" писав про те, що Дженніфер Лопес та Бен Аффлек підловили папараці у Лос-Анджелесі. Вони проводили час окремо, в різних місцях. Це лише підігріває чутки про їхнє ймовірне розставання.