Співачка ROXOLANA відповіла на чутки, що вона одружена з сином Юрія Бойка з ОПЗЖ (відео)

Читать на русском
Автор
Співачка ROXOLANA розповіла, що вже багато років у стосунках Новина оновлена 31 травня 2024, 16:41
Співачка ROXOLANA розповіла, що вже багато років у стосунках. Фото Колаж "Телеграф"

Співачка ретельно приховує своє особисте життя

Відома українська співачка ROXOLANA (Роксолана Сирота), яка під час війни випустила дуетну пісню з Монатіком "Інь-Янь", уперше прокоментувала чутки про свої стосунки з сином депутата. Співачка ретельно приховує своє особисте життя, але ще минулого року натякала, що її серце не вільне і можливо вона навіть одружена.

Тепер з’явилися чутки, що ROXOLANA є дружиною сина народного депутата від ОПЗЖ Юрія Бойка. В інтерв’ю "Люкс ФМ" співачка на запитання про ці чутки відповіла, що нічого не приховує, проте не хоче надавати публічності своєму обранцю.

"Я не приховую, я просто це не транслюю. І я вже говорила, що це з поваги до мого молодого чоловіка. Він дуже закритий, він інтроверт, він ніколи не прагнув публічності. І тільки через це я це не транслюю", — прокоментувала ROXOLANA.

При цьому вона додала, що вони разом уже багато років і зійшлися ще задовго до її шоу-бізнесової кар’єри. Також артистка уникла відповіді на пряме запитання журналістки про сімейні зв’язки з родиною нардепа Бойка.

"Сімейні зв’язки? Навіть не знаю. Не можу вам сказати", — вислизнула від відповіді ROXOLANA.

Зазначимо, що народний депутат Юрій Бойко із партії ОПЗЖ має трьох синів — Анатолія, Юрія та Миколу. Однак, не ясно, про якого з них ходять чутки, що він одружений зі співачкою ROXOLANA.

Юрій Бойко

Раніше "Телеграф" розповідав, солістка KAZKA Саша Зарицька чесно зізналася, чому скасувала весілля. Спочатку планувалося, що свято відбудеться у червні цього року.