Не тільки герой кліпу? Ліда Лі розповіла про стосунки з Даніелем Салемом (відео)

Читать на русском
Автор
Ліда Лі підігріла чутки про роман з Салемом
Ліда Лі підігріла чутки про роман з Салемом. Фото Колаж Телеграфу

Співачка з посмішкою поділилася подробицями особистого життя

Українська співачка Ліда Лі, яка нещодавно змінила зовнішність, заінтригувала шанувальників романом з військовим Даніелем Салемом ще восени минулого року. Тепер співачка зізналася, що доглядала за собакою шоумена, а нещодавно ведучий засвітився у кліпі Ліди Лі.

За словами співачки, вони зблизилися з військовим ще з початку війни. Про це вона розповіла на "Люкс ФМ".

Виконавиця поділилася, що Даніель був людиною, яка підтримала її у важкий період. "Нас пов'язує те, що він герой війни на сьогоднішній час і герой моєї відеороботи також", — з посмішкою розповіла Ліда Лі.

Однак співачка зазначила, що тільки зараз вона познайомилася із собою, тому не хоче нікого впускати у своє життя. Проте, чутки про стосунки з Салемом вона не підтвердила. "Коли жінка познайомилася з собою, нікого вона не хоче досить довго до себе підпускати", — ділиться виконавиця.

Нагадаємо, що Даніель Салем став головним героєм кліпу Ліди Лі на пісню "Сама". В цій відеороботі військовий втілив образ людей, які підтримують близьких, а його персонаж уособлює мужність.

Раніше "Телеграф" розповідав, як зараз виглядає Олег Винник. Український співак, який виїхав до Німеччини на початку повномасштабного вторгнення, змінився до невпізнаваності.