Виїхали до Росії? Куди зникли солістки гурту "НеАнгели" Слава Камінська і Вікторія Сміюха і що кажуть про війну

Читать на русском
Автор
2812
Гурт "НеАнгели" розпався у 2021 році Новина оновлена 18 червня 2024, 09:16
Гурт "НеАнгели" розпався у 2021 році. Фото Колаж Телеграфу

Співачки рідко з'являються в соцмережах

Солістки гурту "НеАнгели", який припинив своє існування у 2021 році, отримують чимало хейту під час війни. Славу Камінську критикують за те, що вона продовжує розмовляти російською, а Вікторію Сміюху — за переїзд до Росії, про який говорив блогер-пліткар Богдан Беспалов. Раніше ми розповідали, де зараз уродженка України співачка Maruv.

Гурт "НеАнгели" розпався через конфлікти між солістками, які навіть закінчувалися бійками. Згодом вони почали будувати сольні кар’єри, періодично "підколюючи" однак одну в соцмережах.

Чим займається Слава Камінська

Відомо, що в перші дні війни співачка виїхала з дітьми до Нідерландів. Під час повномасштабного вторгнення вона випустила пісню "Я хочу додому" про українців, які вимушено покинули свої домівки. Також у січні минулого року випустила спільний трек українською з виконавцем Олександром Тесленком про кохання.

Попри це Слава Камінська не припинила вести соцмережі російською. Співачка викладає дописи ворожою мовою і продовжує репостити зірок РФ до себе у сторіс.

Фото: instagram.com/babaslavka

Судячи зі сторінки в Інстаграм співачки, зараз вона знаходиться на Канарських островах. Співачка також ділилася, що лікує доньку від пневмонії.

Нещодавно Слава Камінська привітала українців з третім місцем на Євробаченні. Співачка пригадала, як вона разом із Вікторією Сміюхою брали участь у Нацвідборі на пісенний конкурс і поділилася, що після цього не дивиться Євробачення.

Де зараз Вікторія Сміюха

В березні 2022 року співачка вперше заговорила про війну. Вона сказала, що ненавидить війну і розповіла, що до квартири її батьків влучив снаряд. Співачка на той момент знаходилася в Києві і сказала, що не збирається нікуди втікати.

"Я ненавиджу цю кляту війну! Вона забирає безліч життів! Щодня! І також я ненавиджу те, як на ній піаряться мої колеги по цеху, вишукуючи жертв для інформаційної війни всередині свого ж професійного кола. Я мовчу, не тому що я нейтральна, права, ліва чи якась ще!" — написала в дописі Вікторія Сміюха.

Співачка припинила активно вести свої соцмережі з жовтня 2022 року. З того часу вона не з’являлася в медіапросторі. Хоча раніше вітала українців зі святами і репостила збори для ЗСУ до себе в сторіс.

Раніше "Телеграф" розповідав, чим зараз займається ексведуча "Орла і решки" Регіна Тодоренко. Ведуча змовчує війну і будує кар’єру в Росії.