Живе у Росії і мовчить про війну в Україні: чим зараз займається ексведуча "Орла і решки" Регіна Тодоренко

Читать на русском
Автор
Регіна Тодоренко народилася в Одесі
Регіна Тодоренко народилася в Одесі. Фото instagram.com/reginatodorenko

Зрадниця живе у Росії ще з 2018 року

Ексведуча українського проєкту "Орел і решка" Регіна Тодоренко переїхала жити у Москву і мовчить про війну в Україні. Колишня одеситка ніяк не відреагувала на повномасштабне вторгнення в Україну і продовжує замовчувати війну, прикриваючись заявами про мир.

Чоловік Регіни Тодоренко — росіянин Влад Топалов. "Ми зрозуміли, що нам важко прийти до консенсусу, ми з ним у різних положеннях абсолютно. І позиції у нас не у всьому збігаються. Ми наклали вето на будь-які політичні розмови, бо це руйнує нашу сім’ю, а ми дуже хочемо згуртуватися, ми дуже хочемо бути разом і далі, і любити один одного як у клятві – у радості, у хворобі і в бідності, і в кризі, і в усьому іншому", — пояснює своє мовчання зрадниця.

Російське громадянство

У березні 2024 року уродженка Одеси Регіна Тодоренко отримала російське громадянство, за даними російських ЗМІ. Підставою для надання їй громадянства країни-агресорки став п'ятирічний шлюб Тодоренко із росіянином Владом Топаловим. Тепер зрадниця буде сплачувати податки в бюджет країни-окупатки.

Регіна Тодоренко і Влад Топалов
Фото: instagram.com/reginatodorenko

Де зараз Регіна Тодоренко

Ексзірка України продовжує будувати кар’єру в Росії. Зокрема, вона знялася у фільмі з актором із Сербії Мілошем Биковичем, який отримав російський паспорт у 2021 році і є прихильником "руского міра".

Регіна Тодоренко і Мілош Бикович
Фото: instagram.com/reginatodorenko

Також, судячи зі сторінки у соцмережах Регіни Тодоренко, вона бере участь у російських проєктах. Наприклад, вона стала ведучою "Нової фабрики зірок", яка є аналогом українського проєкту "Фабрика зірок" разом із Тимуром Родрігесом, який будував кар’єру в Україні.

Регіна Тодоренко
Фото: instagram.com/reginatodorenko

Регіна Тодоренко знімається в телешоу країни-окупантки і фотографується з місцевими співаками, ведучими тощо. Також попри обстріли у рідному місті, ведуча їздить разом із сім’єю на недешеві відпочинки за кордон.

Регіна Тодоренко
Фото: instagram.com/reginatodorenko
Тодоренко і Кіркоров
Фото: instagram.com/reginatodorenko
Регіна Тодоренко сім'я
Фото: instagram.com/reginatodorenko

Зазначимо, що в Instagram Регіна Тодоренко підписана на українських зірок. Зокрема, на Настю Каменських та Лесю Нікітюк. Також зрадниця України стежить за Оленою та Володимиром Зеленськими.

Фото: instagram.com/reginatodorenko

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз де зараз актор "Файна Юкрайна" Андрій Молочний і що він говорить про Україну. Він неоднразово дозволяв собі висловлюватися про Україну негативно, а згодом став прихильником "руского міра".