Виступає на російських фестивалях? Куди зник Олег Кензов і чи продовжує він допомагати ЗСУ

Читать на русском
Автор
Олег Кензов виїхав за кордон під час війни
Олег Кензов виїхав за кордон під час війни. Фото instagram.com/okenzov_official

Співак веде соцмережі російською

Співак Олег Кензов, який народився у Полтаві, на початку війни допомагав Україні, займаючись гуманітарною допомогою в Ірпені. Він навіть співав і розмовляв українською. Однак позиція співака несподівано змінилася. Олег Кензов повернувся до написання російськомовних пісень, а свої старі хіти виконував на концертах.

Нещодавно з’явилася інформація, що Олег Кензов засвітився на "російському ярмарку" в Німеччині. Він виступив на одній сцені з Мішею Марвіним, Альоною Апіною, Серьогою, Б'янкою, Ромою Жуковим, гуртом "Міраж" та іншими. Афішу оприлюднили на сторінці Instagram.

Фото: instagram.com/jarmarka.de

Сам співак ніяк не прокоментував цю ситуацію. Однак він позиціонує себе як український артист.

Де зараз Олег Кензов

Судячи зі сторінки в Instagram, співак живе за кордоном, однак точного місця перебування не вказує. Раніше Олег Кензов розповідав, що виїхав законно, проте подробицями не поділився.

Виїхав з України Олег Кензов під час повномасштабного вторгнення. Соцмережі він продовжує вести ворожою мовою. Співає він також російською.

Нагадаємо, що Олег Кензов здобув популярність завдяки участі в українському проєкті "Х-фактор". Пісня "Обстановка по кайфу — найпопулярніший його трек.

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз Регіна Тодоренко. Ексведуча українського проєкту "Орел і решка" та уродженка Одеси Регіна Тодоренко переїхала жити у Москву і мовчить про війну в Україні.