Мовчить про війну і заробляє рублі: чим зараз займається уродженка України співачка Maruv

Читать на русском
Автор
837
Співачка мовчить про війну в Україні
Співачка мовчить про війну в Україні. Фото https://stopcor.org/

Співачка народилася у Дніпропетровській області

Співачка Анна Корсун, сценічне ім’я якої Maruv, народилася в Україні, у Дніпропетровській області. На початку повномасштабного вторгнення вона зникла з медіапростору і мовчала про війну на Батьківщині, які розпочала Росія. Пізніше стало відомо, що Maruv почала виступати у країні-агресорці і заробляти російські рублі, як і уродженка Ужгороду співачка Йолка.

Співачка отримала багато хейту в соцмережах за замовчування війни, але це ніяк на неї не вплинуло. Так, Maruv не підтримує відкрито політику Путіна, але й не засуджує її. Уродженка України продовжує виступати в Росії.

На початку війни в Україні вона опублікувала допис із такими словами:

"Складно знову виходити в стрічку новин. Звичайно, зараз мені важко справлятися з емоціями. Всі мої думки в цей момент про здоров'я мого малюка і нашої безпеки Хочу вам повідомити, що всі найближчі концерти, звісно, скасовуються. Російські військовослужбовці задумайтесь! Військові дії і тим більше людські жертви не зроблять людей кращими або щасливішими. Усім матерям потрібні живі сини, дітям — батьки, а дружинам — їхні чоловіки", — написала Maruv.

Співачка Марув
Фото: instagram.com/sharlotta_ututu

Чим займається Maruv у Росії

Оскільки офіційна сторінка співачка в Instagram недоступна для користувачів з України, не можна прослідкувати, що зараз робить Анна Корсун у країні-агресорці. Цікаво, що співачка створила ще одну сторінку і Instagram і назвалася Sharlotta Ututu. На ній мало фото, однак можна помітити, що немає дописів російською чи українською мовою. Там Maruv пише англійською.

Свого часу Maruv була відомою в Україні і мала чималеньку фан-базу. Зараз українці вважають і називають її зрадницею.

Раніше "Телеграф" розповідав, чим зараз займається ексведуча "Орла і решки" Регіна Тодоренко. Уродженка Одеси ніяк не відреагувала на повномасштабне вторгнення в Україну і продовжує замовчувати війну, прикриваючись заявами про мир.